© 2015 - 2023, Konkurranseportalen.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss
Konkurranseportalen.no
Kilde: Unsplash

Tips til å vinne gratis reiser til dine favorittstrøk
Om du er glad i å reise, eller er fotball fan, finnes det flere ulike konkurranser som tilbyr sjansen til å reise til ulike land i Europa. Kanskje drømmer du om å reise til en av de europeiske fotballhovedstadene som Barcelona, eller Manchester? 

Uansett hvilket land det er du ønsker å reise til, finnes det ulike måter å sørge for at du aldri går glipp av muligheten til å vinne en gratis reise til en av dine valgte destinasjoner. Denne siden er jo en start, så klart, men her er en god del tips om flere andre måter du kan vinne gratis reiser på.

Søk etter nøkkelord på nett
Det finnes ulike måter å finne frem til nøyaktig de konkurransene du ønsker å delta i, og et av dine alternativer er selvsagt å gjøre et søk på nettet med enkle nøkkelord som “vinn tur til Barcelona” for eksempel.

Barcelona, som de aller fleste vet, er et svært populært feriestrøk blant nordmenn, og det anbefales at man besøker den flotte spanske hovedstaden minst én gang i løpet av livet sitt.

Barcelona er ikke bare kjent for å være et paradis om sommeren, men også for sin berømte fotballklubb FC Barcelona. Selv om det spanske laget gikk på en smell i Champions League tidligere i år, ser det lovende ut på La Liga-fronten.

Og på oddsen på sider som bet365 får man for tiden 2.62 for at Barcelona vinner La Liga neste sesong. 

Lytt til radiostasjoner
Det finnes ulike radiostasjoner som P3, P4, og radio 1, som kjører ukentlige, og til og med daglige konkurranser, og noen av disse konkurransene går ut på å vinne reiser til drømmedestinasjoner. 

Hvis du er av typen som liker å høre på musikk på radio, er det på tide å spisse ørene, for det kan hende at en konkurranse hvor en gratis reise eller to deles ut ikke er langt unna.

For deg som tiltrekkes mer av engelsk fotball kunne du for eksempel vinne en reise til Old Trafford for å få me deg Ole Gunnar Solskjærs UEEFA Champions League manager debut, en konkurranse satt igang av nettop P4.

Abonner på nyhetsbrev
Det lønner seg å abonnere på nyhetsbrev fra for eksempel flyselskap kom du er på utkikk etter rimelige priser på flybilletter, eller gratis flyturer fra tid til annen.

Det finnes en rekke flyselskaper som har spesielt gode tilbud, og er du heldig nok vil du nok støte på et veldig attraktivt tilbud.

Les teksten på varene du kjøper
Ikke alle har tid til å lese teksten på enten forsiden eller baksiden av den frokostblandingen de foretrekker å spise om morgenen, eller innsiden av papiret til favorittsjokoladen sin.

Men her gjemmer det seg i blant spennende konkurranser, og disse byr noen ganger på reiser til ulike land.

Kellogs Cornflakes og Coca-Cola, er kjente varemerker som fra tid til annen holder internasjonale konkurranser. 

Det kjøres alltid en eller annen konkurranse, og det er ikke så vanskelig å finne dem om man virkelig holder øynene oppe. Det gjelder bare å være på vakt. Den som leter finner!
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Gode tilbud
Konkurranseportalen.no
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranseportalen.no
Ingen grunn til å vente - Vinn iPhone 15 i dag!
Vil du øke din forbrenning? Nå kan du teste Mory gratis!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Eksklusivt: Hotellferie og års mobilabonnement som premie!
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Vinn et reisegavekort til en verdi av 5299 kroner