© 2015 - 2023, Konkurranseportalen.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss
Konkurranseportalen.no - Snus
Undersøkelse om snus
Snus  er blitt mer og mer populært i Norge. I en undersøkelse i 2015, viste det seg at det var 23 prosent av de kvinnene, og 33 prosent av de mannlige testpersonene, som brukte snus daglig i alderen mellom 16 og 24 år.

Snus har i Norge blitt tredoblet blant ungdom på litt over fem år. Siden bruken av snus har økt, har også advarsler fra myndighetene økt.

Men ifølge en svensk studie (og flere andre studier) viser det seg at de som bruker snus med måtehold, har ingen større risiko for sykdom, enn de som ikke-bruker snus.

Studien er publisert i ”International Journal of Cancer”. Dette er gode nyheter for alle som bruker snus, der de ikke bør bekymre seg for fremtidige bivirkninger, i henhold til rapporten.

Snusindustrien har utviklet seg mye siden tidenes morgen, og i dag produseres det snus som er miljøvennlig og inneholder mye mindre skadelige stoffer.

Epok  er en av de mest modernisert, og innovative snusproduktene på markedet. Epoke snus er en hvit snus, som blant annet ikke gir flekker på tennene.

Epok produseres derfor bare i hvite snusporsjoner, der produksjonsprosessen renser tobakken gjennom en vannbasert prosess, som vasker ut uønskede stoffer, noe som også gjør det snus helt ren og hvit. Dette er bare ett alternativ blant tusenvis av produkter.
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Gode tilbud
Konkurranseportalen.no
Snus
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranseportalen.no
Ingen grunn til å vente - Vinn iPhone 15 i dag!
Vil du øke din forbrenning? Nå kan du teste Mory gratis!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Eksklusivt: Hotellferie og års mobilabonnement som premie!
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Vinn et reisegavekort til en verdi av 5299 kroner