© 2015 - 2023, Konkurranseportalen.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss
Konkurranseportalen.no
Slik når du toppen i Fantasy Premier League
Om du er interessert i fotball er det lite som er mer engasjerende enn Fantasy Premier League. Spillet går ut på at man velger ut sitt eget lag med spillere fra den engelske toppdivisjonen der hver spiller gir poeng etter hvor godt de gjør det i virkeligheten.
 
Akkurat nå er det flere enn seks millioner som spiller Premier Fantasy League, der alle rangeres globalt og kjemper om en rekke premie. Allikevel er det mye som kan endres på 38 runder. Spillere kan selges til en annen liga, bli skadet eller være i dårlig form, men her er tre tips som kan sørge for at ditt lag klatrer mot toppen.

1. Vær tålmodig
Noen ganger kan det være frustrerende når laget ditt ikke presterer, men da gjelder det å være tålmodig. Man får ett gratis bytte hver uke, og gjør man flere kan det koste deg dyrt. Salah og Sterling kan få måltørke, med det er viktig å følge med på hva de andre managerne gjør, og hvordan spillere presterer over tid.

For å gjøre det burde man sjekke hvilken form de er i, hvor mange som har byttet dem ut og inn av lagene sine, og hvor mange bonuspoeng de har tjent. Det kan ta tid før man vet hvordan bonusene faktisk fungerer, (som videoen i linken viser) men ofte er det de store stjernene som blir banens beste.
 
2. Følg med på oddsen og nyhetene
Noen ganger er det vanskelig å bestemme seg. Du har noen gode spillere, men kampen de skal spille er mot et annet topplag. Måten du kan prioritere hvilke spillere du burde satse på er relativt enkel.

Ved å følge med på nyhetene, sjekke innbyrdes oppgjør og se på oddsen er det mye du kan lære. Sider som bet365 har en mengde sportsspill, nyheter og odds som kan gi deg fordelen, og oddsen er generelt en god pekepinn på kampenes utfall. 

3. Vær lur med hvordan du bruker bonusene dine
Hver sesong få du fire typer bonus. To «wild card» der du kan gjøre så mange bytter du vil i løpet av en uke, en «free hit» der du kan byttelåne ett nytt lag i en uke og få laget ditt tilbake uken etter, en «triple captain» som tredobler poengsummen kapteinen din mottar, og en «bench boost» som gjør at du også får poeng for de spillerne dine som er på benken.

«Wildcard» og «free hit» burde brukes i de situasjonene der det er stor risiko for at en rekke spillere fra ditt vanlige lag ikke kommer til å spille, eller der noen lag spiller flere kamper på en uke. Det samme gjelder «bench boost» der du får maks uttelling om spillerne har flere kamper på én uke.

«Triple captain» burde brukes på en spiller som har vist god form og møter en antatt svakere motstander. Det lønner seg å vente til senere i sesongen slik at du kjenner spillerne og lagene godt og kan med stor sikkerhet bruke bonusen din.

Gjør du det, og om du følger disse tipsene vil du forhåpentligvis klatre på tabellen og gjøre det bra uke etter uke.
Vinn et valgfritt hotellophold
Annonse
Gode tilbud
Konkurranseportalen.no
Kontakt oss
Om oss
Gratis vareprøver
Konkurranseportalen.no
Ingen grunn til å vente - Vinn iPhone 15 i dag!
Vil du øke din forbrenning? Nå kan du teste Mory gratis!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Eksklusivt: Hotellferie og års mobilabonnement som premie!
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Vinn et reisegavekort til en verdi av 5299 kroner