Konkurranser for deg som er fotballfrelst

Mange bruker enormt mange time på å se fotballkamper og følge med på sporten. Du har helt sikker noen favorittlag du følger med på. Hvis du har gode fotball kunnskaper kan du kanskje prøve deg på fotballkonkurranser? Du kan ofte finne nettsider og blogger som tilbyr konkurranser med pennende gevinster. I tillegg kan du satse på forskjellige utfall i kampen. Mulighetene er mange når man spiller på nett. Her er noen forslag til hvor  du kan finne spennende konkurranser.

Bli medlem av supporterklubb

I Norge finner du gjerne egne supporter klubber for en rekke lag. De mest populære er nok fra Premiere League og Liverpool. Hos den norske klubben kan du finne konkurranser for medlemmer hvor  de kan vinne billetter og andre effekter fra klubben. Det er selvfølgelig flere lag som har egne support klubber.

Har du mye kunnskaper rundt din klubb kan det fort lønne seg å bli medlem av slike foreninger. Det koster som regel ikke mer enn noen få hundrelapper i året å melde seg inn. I tillegg kan du finne mange gode tilbud på reiser sammen med klubben for å se ditt favoritt lag i aksjon på hjemmebane samt rabatter på utesteder, klesbutikker og mye mer ved å være medlem.

Får du gode tilbud om turer så ta gjerne kone eller kjæreste med også. Da slutter de fort å mase om at du bruker alt  for mye tid  på fotball. I en kort periode ihvertfall.

Bilde: Pixabay

Spill på odds

Oddsspill er så mye mer enn å tippe vinneren av en kamp. Hos for eksempel bet365 har de odds tips på veldig mange forskjellige markeder. Nettsider for oddsspill har eksistert lenge men få kjenner til alle alternativer her. Du kan spille på over og under mål i kampen. Her får du oppgitt en grense på totalt antall scorede mål i kampen. Du tipper om kampen vil produsere mere eller under denne grensen.

Du kan også spille på om begge lag scorer i løpet av kampen eller andre type kamphendelser som hvor mange cornere det blir. De kan også ha konkurranser om å bli med på turer til spesielle sportsbegivenheter og fotballkamper. Men husk å spill etter egen lommebok. Det er aldri artig å tape mer enn det du har råd til.

Bilde: Pixabay

Følg med på nettaviser

Har du mye generelle kunnskaper i fotball er det mulig å finne mange konkurranser i løpet av året på nettaviser som VG og Dagbladet. Spesielt ved store sportsbegivenheter som VM eller EM. Her kan du delta i konkurranser hvor du skal tippe vinnere alt i fra puljespill til finalen. I slike konkurranser er det ofte billetter til fotballkamper å vinne eller andre effekter så det er ikke de mest lønnsomme konkurransene, men det er ihvertfall litt ekstra spenning til de store sportbegivenhetene.

Dette er ihvertfall enkle måter du kan ta i bruk dine fotballkunnskaper for å få noe igjen for dette. Selvfølgelig er det mye underholdningsverdi i fotball, men det skader vel ikke å tjene noen ekstra kroner mens du har det gøy å ser på kampene?

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *